News & Agenda


1. Eindejaarsdegustatie in Namen :


Wij nodigen u uit een selectie van ons herfst-winter aanbod te komen degusteren. Het gaat om een becommentarieerde degustatie waar onze medewerkers u wijnen voorstellen en  uw vragen beantwoorden.  Deze degustaties zullen plaatsvinden in Namen (Place Saint-Aubain 9) op 23-24-25 oktober 2020 eveneens als op 20-21-22 november. 


Op afspraak 081/22.43.15.

Om de hygiëne en veiligheid regels te respecteren en de verspreiding van de Covid 19 tegen te gaan, ontvangen wij u in kleine groepjes (maximum 5 personen), op afspraak. De degustatie duurt ongeveer 1 uur. Onze winkel de "Oenothèque" zal geopend zijn en zal u toestaan onmiddellijk uw aankopen uit te voeren na de degustatie (wij kunnen eventueel uw bestelling leveren).   


Wijnen ter degustatie

 

Covid-19 :
Wij herinneren u eraan dat het dragen van een mondmasker verplicht is gedurende dit evenement. Hydroalcholische gels staan ter uwe beschikking aan het onthaal en in de zaal.2. Online degustaties :

Een geheel nieuw project om de bijzondere situatie waarin we ons momenteel bevinden aan te pakken. Wij stellen u ONLINE degustaties voor (videoconferentie met Microsoft Teams). Het principe? Reserveer nu het evenement oniine dat u wenst en ontvang uw individueel degustatiepakket via de post bij u thus. Er zijn twee versies: "ontdekking" en "eindejaarsprestige"! Wij kijken ernaar uit om u per videoconferentie in onze kelders te ontvangen!      

www.grafe.events 

Snel zoeken


Newsletter

IN BEELD 

News & agenda

Sociale netwerken